Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...
Warhammer Underworlds: Wintermaw

Warhammer Underworlds: Wintermaw

80,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)

Warhammer Underworlds is een tabletop miniatuurspel ontwikkeld en uitgegeven door Games Workshop, het bedrijf achter populaire spellen als Warhammer 40.000 en Age of Sigmar. Het spel speelt zich af in dezelfde fantasiewereld als deze andere spellen, maar richt zich op schermutselingen op kleinere schaal tussen teams van strijders, warbands genaamd.

De gameplay van Warhammer Underworlds is gebaseerd op een combinatie van deckbuilding, tactische bewegingen en strategische gevechten. Elke speler kiest een warband om te leiden, die bestaat uit een klein aantal modellen die uniek zijn voor die warband. Het doel van het spel is om punten te scoren door verschillende doelen te bereiken, zoals het veroveren van belangrijke punten op het bord, het verslaan van vijandelijke strijders, of het uitvoeren van specifieke acties.

De spelers bouwen ook een stapel machtskaarten, die gebruikt kunnen worden om bonussen aan hun strijders te geven of hun tegenstanders te hinderen. Het spel wordt gespeeld op een bord, en elke ronde bestaat uit een reeks beurten waarin de spelers afwisselend acties ondernemen.

Een uniek aspect van Warhammer Underworlds is het gebruik van "activeringsdobbelstenen". Aan het begin van elke ronde gooien beide spelers een aantal dobbelstenen om te bepalen welke vechters die beurt geactiveerd kunnen worden. Dit zorgt voor een zekere mate van willekeur en onvoorspelbaarheid in het spel, waardoor elke wedstrijd fris en spannend kan aanvoelen.

Warhammer Underworlds is ontworpen om gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel nieuwe als ervaren spelers.