Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000)
Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000) Lazy Sunday - Puzzel (1000)
Lazy Sunday - Puzzel (1000)
0 Review | Review toevoegen
Puzzel van 1000 stukjes van het merk Gibsons.

Artikelnummer

GIB-G6610

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

5012269066104

€ 19,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Leun achterover en ontspan terwijl je 1000 stukjes samenvoegt van Tabitha Brown's grillige creatie, Lazy Sunday. Tabitha is een illustratrice uit de VS en maakt graag kunst met vrolijke en hippe vrouwen die van het leven genieten. 

Lazy Sunday maakt deel uit van onze reeks design-geleide legpuzzels speciaal voor volwassenen. Met de recente golf van jonge volwassenen die een 'digitale detox' willen nemen en zich willen onthouden van het gebruik van hun apparaten die soms het dagelijks leven kunnen overnemen, wordt puzzelen een populair tijdverdrijf omdat het een uitstekende manier is om stress te verlichten en zich te concentreren op het huidige moment. De White Logo Collection is perfect voor de nieuwe golf van puzzelaars die op zoek zijn naar meer eigentijdse ontwerpen in plaats van traditionele puzzelscènes.

Zoals bij alle Gibsons legpuzzels gebruiken ze 100% gerecycled puzzelbord, FSC papier en werken we met de beste kunstenaars van over de hele wereld. De prachtig geïllustreerde stukjes zijn zo ontworpen dat ze perfect in elkaar passen; in feite gebruiken ze het dikste puzzelbord op de markt. Iedereen houdt van een Gibsons-puzzel, zelfs Hare Majesteit de Koningin is er al mee gespot.

Ze hebben enkele positieve veranderingen aangebracht in onze processen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u dezelfde geweldige puzzels krijgt en weet dat ze vriendelijker zijn voor het milieu. Niet alleen heeft de doos een frisse nieuwe look, maar we hebben ook biologisch afbreekbare, transparante labels gebruikt om het deksel vast te zetten in plaats van krimpfolie, waardoor we ons plastic afval verminderen. Ze gebruiken ook inkt op plantaardige basis. De glanslaag op de doos geeft extra bescherming en de puzzelstukjes worden bewaard in een plastic zak die door de meeste gemeenten kan worden gerecycled.

Omdat de doos iets kleiner is dan onze vorige ontwerpen, is er minder ruimte nodig om de puzzels te vervoeren, wat de ecologische voetafdruk verkleint en betekent dat je je puzzels gemakkelijker kan opbergen. We hebben ook een poster met kunstwerken in de doos gestopt, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je je mooie puzzel in elkaar zet.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aantal Stukjes
1000
Afmetingen
68 x 49 cm
Leeftijd
12 - 99 jaar
Merk
Gibsons
Thema
Kleurrijk