Ticket to Ride: Europa 1912
Ticket to Ride: Europa 1912
1 Review | Review toevoegen
De Ticket to Ride uitbreiding Europa 1912 bevat een aantal nieuwe elementen die afwisseling brengen in het gewone Ticket to Ride spel. Het eerste zijn de vele nieuwe kaarten die in...

Artikelnummer

7581

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0824968299111

‚ā¨¬†15,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 46

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De Ticket to Ride uitbreiding Europa 1912 bevat een aantal nieuwe elementen die afwisseling brengen in het gewone Ticket to Ride spel.
Het eerste zijn de vele nieuwe kaarten die in deze uitbreiding zitten. De uitbreiding bevat maar liefst 101 bestemmingsroutes, waaronder 46 van het originele Ticket to Ride Europe spel en 55 gloednieuwe! De samenstelling van de nieuwe kaarten is als volgt: 6 lange routes, 19 gewone en 30 grote steden routes.

Met deze nieuwe bestemmingsroutes kunnen drie verschillende spellen gespeeeld worden.
1. Bij het spel Europa uitgebreid worden 19 nieuwe routes gebruikt worden naast de originele Ticket to Ride Europe kaarten.
2. Grote steden van Europa wordt gespeeld met tickets tussen de grote Europese steden. De lange bestemmingsroutes doen in deze versie niet mee.
3. Bij het Mega Europa spel doen alle bestemmingsroutes mee, zowel de oude als de nieuwe. De 12 lange bestemmingsroutes worden vooraf apart uit het spel genomen. Iedere speler ontvangt er 2 waarvan hij kiest of hij er één of geen wenst te behouden. Belangrijk is dat pas na deze keuze de gewone bestemmingsroutes uitgedeeld worden.

De uitbreiding Ticket to Ride Europa 1912 voegt nog volledig nieuwe elementen toe aan het Ticket to Ride spel, namelijk de magazijnen en depots. Dit is een uitbreidingsmogelijkheid die niet alleen met Ticket to Ride Europe, maar met alle Ticket to Ride spellen samen gespeeld kan worden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Lejanne - 10-06-2021 12:12

Erg leuke uitbreiding op europa. Leuke nieuwe routes. En het pakhuis ook een erg leuke toevoeging.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-5
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Alan R. Moon
Type
Uitbreiding

Taal-

Nederlands-
Engels-
Frans-
Duits-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Uitbreiding-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-