Ticket To Ride - Map Collection: India & Zwitserland Ticket To Ride - Map Collection: India & Zwitserland
Ticket To Ride - Map Collection: India & Zwitserland Ticket To Ride - Map Collection: India & Zwitserland
Ticket To Ride - Map Collection: India & Zwitserland
0 Review | Review toevoegen
Days of Wonder's Ticket to Ride Map Collection is een serie uitbreidingen voor Alan R. Moon's Ticket to Ride, met bij elke uitbreiding een dubbelzijdig spelbord en bestemmingskaartjes en...

Artikelnummer

75118

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0824968117743

‚ā¨¬†28,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Days of Wonder's Ticket to Ride Map Collection is een serie uitbreidingen voor Alan R. Moon's Ticket to Ride, met bij elke uitbreiding een dubbelzijdig spelbord en bestemmingskaartjes en spelregels voor die locaties.

Ticket to Ride Map Collection: Deel 2 - India & Zwitserland presenteert de spelers twee scenario's:

- India van Ian Vincent - Op dit spelbord voor 2-4 spelers kan een speler behalve punten scoren voor het opeisen van routes en het voltooien van kaartjes, ook op twee andere manieren punten scoren. Ten eerste krijgt de speler met het langste aaneengesloten traject van treinen een bonus van tien punten. Ten tweede krijgt elke speler bonuspunten voor het verbinden van de steden op een of meer kaartjes met twee verschillende routes. De eerste twee van zulke kaartjes leveren elk vijf extra punten op, en de volgende drie leveren elk tien punten op voor een bonus van maximaal 40 punten.

- Zwitserland van Alan R. Moon - Dit is een herdruk van Ticket to Ride: Switzerland, voor het eerst verschenen in 2007. Dit spelbord is alleen voor 2-3 spelers. In plaats van alleen steden te verbinden, verbinden sommige bestemmingskaartjes een stad met een land of een land met een van de landen die Zwitserland omringen; een speler die zo'n kaartje voltooit scoort de hoogste puntenwaarde waarvoor hij in aanmerking komt. In tegenstelling tot de meeste andere TtR spellen worden weggegooide kaartjes uit het spel verwijderd in plaats van teruggelegd op de kaartjesstapel. Ook kunnen Locomotieven alleen gebruikt worden om tunnels te bouwen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Alan R. Moon, Ian Vincent
Type
Uitbreiding

Taal-

Nederlands-
Engels-
Frans-
Duits-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Uitbreiding-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-