Ticket to Ride Rails and Sails Ticket to Ride Rails and Sails Ticket to Ride Rails and Sails
Ticket to Ride Rails and Sails Ticket to Ride Rails and Sails Ticket to Ride Rails and Sails
Ticket to Ride Rails and Sails
2 Reviews | Review toevoegen
Ticket to Ride Rails and Sails is een standalone versie van het bekende Ticket to Ride bordspel. Hetzelfde spelplezier, en je hebt het basisspel niet nodig!

Artikelnummer

75135

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0824968720523

‚ā¨¬†64,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ticket to Ride Rails and Sails bevat een dubbelzijdig bord: aan één kant de wereldkaart en aan de andere kant de Great Lakes van Noord-Amerika. Deze nieuwe versie van het Ticket to Ride bassispel geeft je de kans om de horizon uit te breiden via vaarroutes! Om deze versie te spelen heb je het originele spel niet nodig. Rails & Sails bevat daarentegen heel wat vernieuwend spelplezier, zoals het leggen van scheepsroutes. Door de nieuwe spelelementen kan de totale speelduur wel oplopen tussen 90 en 120 minuten.

Wat vind je in je Rails and Sails spelset?

Ticket to Ride Rails & Sails bevat 1 dubbelzijdig speelbord, 165 treinwagons, 250 schepen, 15 havens, 5 score markers, 140 reiskaarten (trein, schip, double ship & wild) en 120 ticketkaarten (65 voor de wereld, 55 voor de Great Lakes).

Het doel van Ticket to Ride Rails and Sails

De bedoeling van Ticket to Ride Rails & Sails is om zo veel mogelijk en zo lang mogelijke trein- en scheepsroutes te maken.

Afhankelijk van de lengte van de afgelegde route scoren de spelers punten. Een andere manier om punten te verdienen is door de routes te maken die op de bestemmingstickets staan. Deze routes zijn voor iedere spelers anders. De eindscore van een speler is de som van de punten die hij verdient heeft met de afgelegde routes, zijn havens en de punten van zijn bestemmingskaarten.
 

Alle versies en uitbreidingen van het Ticket to Ride spel

Ben jij een doorwinterde Ticket to Ride fan en wil je je collectie uitbreiden? Check dan snel alle beschikbare versies van het bordspel.

Ontdek alle Ticket to Ride-spellen en -uitbreidingen

Sorteren op:

Review toevoegen
Virginie - 04-07-2021 15:28

Super spel, leuk dat er 2 varianten zijn binnenin hetzelfde spel! Handig als je al een andere versie hebt gespeeld voor je deze koopt! Zeker een aanrader!

Ans - 18-08-2020 19:19

Snelle verzending.

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
2-5
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Alan R. Moon
Type
Familiespel

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-