Ticket to Ride Ticket to Ride
Ticket to Ride Ticket to Ride
Ticket to Ride basisspel [NL]
2 Reviews | Review toevoegen
In het Ticket to Ride basisspel proberen spelers zo snel mogelijk, zoveel mogelijk steden met hun treinstellen te verbinden. Geslaagde verbindingen leveren punten op, mislukte pogingen verliespunten.

Artikelnummer

7518

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0824968717516

‚ā¨¬†39,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Variatie: Ticket to Ride basisspel [NL]
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ticket to Ride is een grafisch knap uitgevoerd bordspel dat de spelers uitnodigt tot het leggen van spoorverbindingen tussen grote steden. In het Ticket to Ride basisspel ga je op avontuur in de VS. Iedere speler is een spoorwegpionier die door middel van kaartencombinaties vergunningen bekomt voor het uitvoeren van verbindingen tussen twee steden. Het spel is een makkelijk aan te leren spel met diverse onvoorziene plotwendingen zodat de uiteindelijke winnaar tot het einde van het spel onbekend blijft... Spanning en plezier voor het hele gezin verzekerd!

Het doel van het Ticket to Ride basisspel?

In het bordspel Ticket to Ride moet je als speler de meeste punten scoren door lange, ononderbroken routes tussen steden in de USA aan te leggen.

Hoe speel je Ticket to Ride?

In Ticket to Ride speel je met kaarten, gekleurde treinwagons, je eigen pion en een speelbord. De bedoeling is om aan de hand van spelacties een zo lang mogelijke treinroute maken omverschillende steden met elkaar te verbinden. Daarnaast moet je ook je pion voortplaatsen op het speelbord.

Wie wint Ticket to Ride?

De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint Ticket to Ride.

Hoe scoor je punten in Ticket to Ride?

De punten die je verdient bij Ticket to Ride is een samentelling van je (min)punten op je bestemmingskaarten, het aantal geplaatste wagons dat van jou is, en de afstand die je met je pion hebt afgelegd. De speler met de langste treinroute krijgt nog eens 10 extra punten.

Lees de spelregels voor Ticket to Ride

Ontdek ook de andere leuke Ticket to Ride uitbreidingen, versies en compacte spellen!

Ben je het even beu om de USA te veroveren in het Ticket to Ride basisspel? Ga dan ook eens op ontdekkingstocht in een andere versie of uitbreiding voor Ticket to Ride. In Ticket to Ride Europe verbind je Europese stations met elkaar. In Ticket to Ride Nordic Countries ga je op avontuur in het barre noorden van Scandinavië. Wil je een snelle Ticket to Ride beleving? Dan is de compacte versie Ticket to Ride New York wel iets voor jou! Deze speel je in amper 15 minuten (hier heb je wel het Ticket to Ride basisspel of Ticket to Ride Europe voor nodig).

Voor de kleinere pagadders is er trouwens de junior-versie: Ticket to Ride: Mijn Eerste Reis. Voor kinderen vanaf 6 jaar, maar hopen fun voor het hele gezin!

Ontdek alle versies en uitbreidingen.

Kom je er niet over uit? Check dan welke versie van Ticket to Ride het best bij jou past.

Je kaarten beschermen tegen vuil en kreuken?

Bestel deze art sleeves die speciaal ontworpen zijn voor Ticket to Ride. Je beschermt je kaarten tegen vuile vingers, eten en kreuken.

Sorteren op:

Review toevoegen
Anja - 01-04-2017 15:35

Super tof spel met uitdaging tot het eind!

Charlotte - 19-03-2017 13:06

Een van mijn favoriete spellen!
Spannend tot het laatste moment.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-5
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Alan R. Moon
Type
Familiespel

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Familiespel-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-