Catan: Opmars van de Mensheid Catan: Opmars van de Mensheid
Catan: Opmars van de Mensheid Catan: Opmars van de Mensheid
Catan: Opmars van de Mensheid
0 Review | Review toevoegen
Vanuit een bescheiden begin op het Afrikaanse continent bereikt de mensheid in de loop der jaren de hele wereld. En jij helpt daarbij in Catan Opmars van de Mensheid.

Artikelnummer

999-KOL08E

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8720289474393

‚ā¨¬†54,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Catan Opmars van de Mensheid is een vernieuwde versie van Kolonisten van de Prehistorie. De nieuwe editie is voorzien van nieuwe, gedetailleerde speelfiguren en prachtig artwork. 

In het tijdperk van de prehistorie maken de eerste mensen hun opmars. Ondanks de dreiging van sabeltandtijgers en neanderthalers breiden ze hun leefgebied uit en leren ze steeds beter in de natuur te overleven. Vanuit een bescheiden begin op het Afrikaanse continent zal de mensheid in de loop der jaren de hele wereld bereiken. En jij gaat de oermens helpen!

Het doel van Catan Opmars van de Mensheid?

Catan: Opmars van de Mensheid neemt de spelregels van Catan en zet die in de setting van de prehistorie. Je verzamelt grondstoffen zoals huiden, botten en vuursteen en bouwt daarmee nieuwe nederzettingen. Vanuit deze nederzettingen reis je op weg naar nieuwe delen van de wereld, waar je wederom nieuwe vestigingen zet. Daarnaast ontwikkel je je cultuur door middel van 4 ontwikkelingsniveaus. Wie als eerste 10 overwinningspunten verzamelt, wint!

Ontdek alles van Catan

Krijg je maar niet genoeg van Catan? Vul dan je spellenkast met alle versies en uitbreidingen van dit populaire bordspel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Leeftijd
12+
Aantal spelers
3-4
Speelduur
90 - 120 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
3 spelers
4 spelers
Uitgever
999 Games
Auteur
Klaus Teuber & Benjamin Teuber
Type
Strategie