Clever Junior Clever Junior
Clever Junior Clever Junior
Clever Junior
0 Review | Review toevoegen
Clever Junior is de vergemakkelijkte en vrolijke versie van het populaire Clever dobbelspel van 999 Games. Voor spelertjes vanaf 5 jaar en afgerond in amper 15 minuten!

Artikelnummer

999-CLE09

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8720289472320

‚ā¨¬†15,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De spelregels voor Clever Junior zijn makkelijk te leren. Het dobbelspel is geschikt voor spelers vanaf 5 jaar en duurt per spel ongeveer 15 minuten. Door het beperkte aantal medespelers hoeft niemand lang op zijn beurt te wachten. Ideaal voor de pagadders in de familie!

Hoe speel je Clever Junior?

In Clever Junior is het de bedoeling dat je ballonne, kaarsen, taartjes en cadeautjes verzamelt. We er genoeg verzamelt, ontvangt regenboogsterren.

Net als bij het Clever basisspel moet je in Clever Junior kiezen uit de dobbelstenen die je rolt. Alle dobbelstenen met dezelfde kleur en het juiste symbool kun je op je eigen scorevel verwerken. Blijven er dobbelstenen liggen? Dan mogen die door je tegenspelers worden gebruikt. Alle dobbelstenen met dezelfde kleur mogen in de overeenkomende categorie worden ingevuld. Hoe voller je categorie, des te meer regenboogsterren je krijgt. Kruis ook je bonussen aan voor extra beurten.

Hoe win je Clever Junior?

In Clever Junior verzamel je dus regenboogsterren. Degene met de meeste regenboogsterren wint het spel. Simpel als dat!
 

Check alle versies van het Clever Dobbelspel

Clever Junior speel je samen met je kleinste gezinsleden vanaf 5 jaar. Wil je Clever met volwassenen spelen, of lekker in je eentje? Check dan ook de andere versies van het dobbelspel.

Bekijk alle versies van spellenreeks Clever

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Dobbelspel-
Roll & Write-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-