Game Air: Polished Gold (Vallejo)
Game Air: Polished Gold (Vallejo)
0 Review | Review toevoegen
Matte acrylkleuren op waterbasis, speciaal ontworpen voor het airbrushen. Elke kleur is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met modelschilders die gespecialiseerd zijn in fantasiefiguren en...

Artikelnummer

72.755

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8429551727556

‚ā¨¬†2,99
‚ā¨¬†1,99
Prijs per stuk (17ml)

Voorraad in onze webshop : 11

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Matte acrylkleuren op waterbasis, speciaal ontworpen voor het airbrushen. Elke kleur is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met modelschilders die gespecialiseerd zijn in fantasiefiguren en diorama's. De meeste kleuren in Game Air hebben hun equivalent in Game Color, zodat de modelbouwer beide formules kan combineren en tegelijkertijd kan werken met een penseel of een airbrush. Game Air kan direct worden gebruikt of verdund met Vallejo Airbrush Thinner en Flow Improver. Het is aan te raden om de kleuren in meerdere lagen aan te brengen op een vooraf geprimerd oppervlak. De kleuren behouden het kleinste detail van het model, ze drogen zeer snel en vormen na enkele uren een homogene film van buitengewone weerstand.

Game Air presteert uitzonderlijk goed op alle oppervlakken; de hechting van de kleuren op hars, plastic, staal en wit metaal is buitengewoon. Compressoraanpassing voor deze kleuren wordt aanbevolen bij 15 - 20 PSI of 0,5 a 1 kg. Voor het beste onderhoud van de airbrush adviseren wij het gebruik van de Vallejo Airbrush Cleaner. Game Air is niet brandbaar en bevat geen oplosmiddelen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.