Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Forbidden Lands is een nieuwe kijk op klassiek fantasy rollenspel. In dit sandbox overlevingsrollenspel zijn jullie geen helden die op door anderen gedicteerde missies worden gestuurd - in plaats daarvan zijn jullie rovers en schurken die erop uit zijn je eigen stempel te drukken op een vervloekte wereld. Je ontdekt verloren tombes, vecht tegen verschrikkelijke monsters, dwaalt door de woeste landen, en als je lang genoeg leeft, bouw je je eigen bolwerk om te verdedigen.

Wil je beginnen met Forbidden Lands te spelen? Dan begin je best met het aanschaffen van de Boxed Set.


Weergave:


Bezig met laden...

Meer informatie over Forbidden Lands

Forbidden Lands is een tabletop role-playing game (RPG) dat in 2018 voor het eerst werd uitgegeven door de Zweedse speluitgever Free League Publishing. Het spel speelt zich af in een donkere en gevaarlijke fantasiewereld, waar de spelers de rol aannemen van avonturiers die de verboden en niet in kaart gebrachte landen verkennen van een eens zo groot rijk dat in verval is geraakt.

Het spelsysteem is gebaseerd op de Year Zero engine, een regelset die in verschillende andere spellen van Free League wordt gebruikt, zoals Mutant Year Zero en Tales from the Loop. De Year Zero engine legt de nadruk op het gezamenlijk vertellen van verhalen en de keuzevrijheid van de speler, met de nadruk op het creëren van een gevoel van spanning en gevaar voor de personages.

In Forbidden Lands creëren spelers personages uit verschillende fantasie-archetypen, zoals krijgers, tovenaars en schurken. Het spel heeft een op vaardigheden gebaseerd systeem waarmee personages hun vaardigheden in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen, evenals een uniek mechanisme voor het omgaan met verwondingen en genezing.

Een van de unieke aspecten van Forbidden Lands is het verkennings- en overlevingsmechanisme, dat spelers uitdaagt om door verraderlijke omgevingen te navigeren en beperkte middelen te beheren. Het spel legt ook sterk de nadruk op het vertellen van verhalen door de speler, met een omgeving en overlevering die creatieve interpretatie en improvisatie aanmoedigen.

Forbidden Lands is een duistere en uitdagende RPG die perfect is voor spelers die houden van verkenning, overleven en strategische besluitvorming, maar ook van gezamenlijke verhalen en karakterontwikkeling.