Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Liminal is een op zichzelf staand tabletop rollenspel over hen die zich bevinden op de grens tussen het moderne Verenigd Koninkrijk en de Verborgen Wereld - de wereld van geheime genootschappen van magiërs, een politieafdeling die Fortean misdaden onderzoekt, fae rechtbanken, weerwolf bendes, en spookachtige plaatsen waar de muren tussen de werelden dun zijn.


Weergave:


Bezig met laden...

Meer informatie over Liminal RPG

Liminal RPG is een tabletop role-playing game (RPG) gemaakt door Paul Mitchener en uitgegeven door Modiphius Entertainment. Het spel speelt zich af in het hedendaagse Groot-Brittannië, maar met een twist - de wereld is gevuld met bovennatuurlijke wezens, magie en verborgen samenlevingen.

In Liminal RPG nemen de spelers de rol aan van "Liminals", personen die het midden houden tussen het alledaagse en het magische. Liminals zijn mensen met een of andere magische gave, geërfd of aangeleerd, maar ze leven ook in de alledaagse wereld en moeten omgaan met de uitdagingen en complexiteiten daarvan.

Het spelsysteem is gebaseerd op het 2d6 mechanisme, waarbij de spelers twee zeszijdige dobbelstenen gooien en hun vaardigheidsscore toevoegen om het resultaat te bepalen. Het spel legt een sterke nadruk op onderzoek, waarbij de spelers mysteries en geheimen proberen te ontrafelen en tegelijkertijd het hoofd moeten bieden aan de uitdagingen van bovennatuurlijke wezens en rivaliserende facties.

Een van de unieke aspecten van Liminal RPG is de nadruk op de rijke folklore en mythologie van de Britse eilanden. Het spel bevat een breed scala aan wezens uit de Britse folklore, zoals de feeën, weerwolven en vampiers, en put ook uit echte historische gebeurtenissen en locaties om een rijke en meeslepende omgeving te creëren.

Over het geheel genomen is Liminal RPG een spel dat elementen van urban fantasy, mysterie en horror combineert en spelers de kans biedt een verborgen wereld van magie en intriges in het hedendaagse Groot-Brittannië te verkennen.