Opgelet! Door vertragingen bij Bpost kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is dan normaal.
Beste Klanten,

Ookal is het nog niet door de overheid opgelegd, toch hebben we besloten om per direct onze fysieke winkel te sluiten en dit in het belang van de gezondheid van onze klanten, ons personeel en onszelf. Gezien dit onze enige broodwinst is, gaat dit ons hard treffen, maar de gezondheid van mensen gaat boven alles. Waarom hebben we deze beslissing nu genomen? We zien berichten waarin staat dat het afstand houden en dergelijke het risico voor overdracht van het virus verminderd maar niet totaal wegneemt. Dus onze conclusie is dat het in deze omstandigheden totaal onverantwoord is om een fysieke winkel open te houden voor niet essentiële producten. Onze webshop blijft wel nog geopend en je kan gebruik maken van onze tijdelijke actie waarin je gebruik kan maken van gratis verzending vanaf 30 Euro*.

Het Spelhuis team

Naast onze webshop waar je op eender welk moment kan snuisteren tussen ons aanbod van meer dan 6000 verschillende spellen, kan je ook terecht in de Spelhuis belevingswinkel in Zonhoven waar je de spellen kan bekijken, maar ook spelen. We hebben een groot aanbod van demo spellen die gespeeld kunnen worden in onze gezellige speelruimte. Tijdens het spelen kan je ook iets drinken of snoepen. We helpen je daarnaast ook graag verder als je op zoek bent naar een leuk spel. Er kan betaald worden met cash, bancontact, Apple Pay of via app.

Openingsuren belevingswinkel in ZONHOVEN (Muizenstraat 51):

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Volg ons op Facebook om meer te weten te komen over speciale evenementen in Spelhuis! Vragen over om het even wat? Dan kan je ons steeds contacteren via 011 743 804 of 0468 013 985
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in ons Cookiebeleid.