Promo Ticket To Ride Europa: Oriënt Express Promo Ticket To Ride Europa: Oriënt Express
Promo Ticket To Ride Europa: Oriënt Express Promo Ticket To Ride Europa: Oriënt Express
Promo Ticket To Ride Europa: Oriënt Express
0 Review | Review toevoegen
Orient Express is een mini-uitbreiding voor het treinspel Ticket to Ride Europe. De uitbreiding Orient Express verandert de spelregels van het spel Ticket to Ride Europe niet,...

Artikelnummer

PROMO-TICKET2

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

€ 9,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Orient Express is een mini-uitbreiding voor het treinspel Ticket to Ride Europe. De uitbreiding Orient Express verandert de spelregels van het spel Ticket to Ride Europe niet, maar zorgt wel voor wat meer afwisseling in routes.

De Ticket to Ride mini-expansion Orient Express bestaat uit zeven bestemmingskaarten. Je schudt deze kaarten door de andere bestemmingstickets van het basisspel en dan kan je beginnen te spelen. 

Ticket to Ride Orient Express bevat één nieuwe lange route en zes korte. De lange route loopt van Londen naar Constantinopel en levert 18 punten op wanneer ze voltooid is op het einde van het spel. De korte routes zijn: Venetië-Constantinopel (10 punten), Boedapest-Athene (7 punten), Boedapest-Constantinopel (7 punten), Parijs-München (5 punten), Parijs-Venetië (5 punten), München-Boedapest (4 punten).

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.