D&D: Castle Ravenloft D&D: Castle Ravenloft
D&D: Castle Ravenloft D&D: Castle Ravenloft
D&D: Castle Ravenloft
0 Review | Review toevoegen
De heer van Ravenloft heeft gasten voor het diner - en jij bent uitgenodigd! Het kwaad ligt op de loer in de torens en kerkers van Kasteel Ravenloft, en alleen helden van...

Artikelnummer

207790000

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0653569499893

‚ā¨¬†59,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De heer van Ravenloft heeft gasten voor het diner - en jij bent uitgenodigd!
Het kwaad ligt op de loer in de torens en kerkers van Kasteel Ravenloft, en alleen helden van uitzonderlijke dapperheid kunnen de verschrikkingen binnenin overleven. Dit bordspel is ontworpen voor 1-5 spelers en bevat meerdere scenario's, uitdagende quests en coöperatieve gameplay.

Elke speler selecteert een held; een ranger, schurk, krijger, geestelijke of tovenaar. Elke speler kan op zijn beurt de kerker verder verkennen (nieuwe tegels omdraaien), zich door de reeds verkende delen van de kerker bewegen en monsters bestrijden. Wanneer een nieuwe kerker wordt onthuld, is er meestal een soort van ontmoeting, en nieuwe monsters om te vechten worden toegevoegd. Gedoodde monsters belonen de spelers met een schat, en ervaringspunten, waardoor ze een level omhoog kunnen gaan en hun vaardigheden tijdens het spel kunnen vergroten. Spelers moeten samenwerken om in leven te blijven, de monsters te doden, en het doel van hun zoektocht te bereiken. Elk scenario heeft een ander doel - van het ophalen van een relikwie, tot het doden van een vampierheer.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-
Miniaturen-
Thematisch-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-