Coconuts Coconuts
Coconuts Coconuts
Coconuts
1 Review | Review toevoegen
Schiet je kokosnoten in de bekers van je tegenstander en de beker is van jou, maar pas op voor de magische kaarten! Als je de eerste bent die een pyramide kan bouwen, kroon je jezelf tot...

Artikelnummer

JTG-COC-001

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8809191601216

‚ā¨¬†24,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Schiet je kokosnoten in de bekers van je tegenstander en de beker is van jou, maar pas op voor de magische kaarten! Als je de eerste bent die een pyramide kan bouwen, kroon je jezelf tot apenkoning.

Elke beurt leg je een kokosnoot in je aapkatapult en schiet je deze richting de bekers. Als je de kokosnoot in een beker schiet win je de beker en gebruik je deze om een pyramide te bouwen. Je kan er voor kiezen om te richten op de bekers in de pyramide van je tegenstanders. Zo kan je bekers van elkaar stelen. Schiet je een kokosnoot in een rode beker ben je onmiddellijk daarna opnieuw aan de beurt. Tijdens je beurt kan je ook één van de twee actiekaarten uitspelen waarmee je een speciale invloed op het spel kan uitoefenen. Zo mag je misschien de ogen bedekken van de speler die net gaat schieten of je mag wind maken om de kokosnoot van zijn baan te doen afwijken. De eerste die een pyramide bouwt met 6 bekers wint het spel. Als de kokosnoten op zijn voor iemand een pyramide heeft kunnen bouwen wint de speler die de meeste kokosnoten in zijn bekers heeft. Ga je dus snel voor een volledige pyramide of ga je voor de bekers die meerdere kokosnoten bevatten. Aan jou de keuze!

Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
Coconuts
20 minuten
2-4
6+
Jumping Turtle Games
Walter Schneider
Behendigheid, Kinderspel
Nederlands
Ja
Top 1000

Sorteren op:

Review toevoegen
Thomas - 08-11-2020 22:06

Een ideaal spel voor mijn eenjarige dochter, die met veel plezier de kokosnoten op de aapjes/katapulten legt en die wegschieten met een verrassend goede kans om in de potjes te landen.

Leeftijd
6+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
15-30 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - kinder spel
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Type
Behendigheidsspel