Scotland Yard Master Scotland Yard Master Scotland Yard Master Scotland Yard Master
Scotland Yard Master Scotland Yard Master Scotland Yard Master Scotland Yard Master
Scotland Yard Master
0 Review | Review toevoegen
Met deze vernieuwde versie van Scotland Yard maak je digitaal jacht op Mister X. Je gaat dwars door Londen en door de gratis app te downloaden verandert jouw smartphone of...

Artikelnummer

RAV-266418

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

4005556266418

‚ā¨¬†39,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Met deze vernieuwde versie van Scotland Yard maak je digitaal jacht op Mister X. Je gaat dwars door Londen en door de gratis app te downloaden verandert jouw smartphone of tablet in een digitale regelkamer van de detectives. De moderne opsporingsmethoden van analyse tot plaatsbepaling helpen mee Mister X op het spoor te komen! Maar zo gemakkelijk is het allemaal niet wan ook Mister X is moderner geworden. Hij heeft namenlijk een nieuw vervoersmiddel, een per app bestuurde helikopter. De innovatieve combinatie van bordspel-klassieker en digitaal speelplezier maakt het avontuur nóg spannender en zorgt garandeert voor urenlang speelplezier. 

De allernieuwste versie van Scotland Yard Master kan ook met een iPad app gespeeld worden. Ook wordt het spel uitgelegd met behulp van diezelfde app. Het spel krijgt hierdoor een extra interactieve dimensie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-
6 spelers-