Histrio Histrio Histrio Histrio Histrio Histrio
Histrio Histrio Histrio Histrio Histrio Histrio
Histrio
0 Review | Review toevoegen
Het is die speciale tijd van het jaar waarin het hele koninkrijk aan het hof bijeenkomt voor het Munificent Theatrical Festival. Toneelgroepen uit het hele land komen samen om toneelstukken op te...

Artikelnummer

19975EN

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

3770000010480

‚ā¨¬†31,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het is die speciale tijd van het jaar waarin het hele koninkrijk aan het hof bijeenkomt voor het Munificent Theatrical Festival. Toneelgroepen uit het hele land komen samen om toneelstukken op te voeren met een luchtige komedie of een hartverscheurende tragedie. Zal hun optreden de gunst van de koning winnen of zal zijn wispelturige stemming een flop betekenen?

In Histrio reis je door het land om acteurs te werven voor je gezelschap. Stel het juiste team samen en je kunt genoeg geld verdienen om een heel jaar voorstellingen te betalen. Het vergt zorgvuldige planning en een beetje geluk om je concurrenten te overtreffen. Het spel is het ding in Histrio, en de wereld is je podium!

Aan het begin van elke ronde worden kaarten uitgedeeld aan acht steden waar de spelers naartoe kunnen reizen om acteurs te werven. Sommige kaarten zijn acteurs, sommige geven geld, en verschillende zijn dierfiguren met speciale vaardigheden. De spelers kiezen dan in het geheim een stad waarheen ze zullen reizen, en alle spelers onthullen tegelijkertijd hun gekozen steden. Als een stad door slechts één speler is gekozen, krijgt die speler alle kaarten van die stad. Als een stad door meer dan één speler is gekozen, worden alle kaarten afgelegd, krijgt elke speler een geheime doelkaart, en worden eventuele acteurskaarten gebruikt om de stemming van de koning te beïnvloeden in de richting van komedies of tragedies. Aan het eind van het seizoen verdienen de spelers geld op basis van hoeveel komedies of tragedies ze hebben in vergelijking met de stemming van de koning. De speler met het meeste geld aan het eind van twee seizoenen wint.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
2-5
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Engels
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
Bombyx
Auteur
Bruno Cathala, Christian Martinez
Type
Kaartspel

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-