Memoir '44 Memoir '44
Memoir '44 Memoir '44
Memoir '44
1 Review | Review toevoegen
Memoir ‘44 is een uniek historisch spel waar de spelers een leger soldaatjes leiden in tientallen WOII veldslagen op een spelbord. Elk slagscenario geeft het historisch terrein, de...

Artikelnummer

7301

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

9790975277330

‚ā¨¬†59,99
‚ā¨¬†56,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Memoir ‘44 is een uniek historisch spel waar de spelers een leger soldaatjes leiden in tientallen WOII veldslagen op een spelbord. Elk slagscenario geeft het historisch terrein, de bewegingen van de troepen en het doel van elk leger weer. Zet je strijdmacht uit volgens de Bevelkaar ten, en gebruik de unieke kwaliteiten van je troepen - infanterie, para’s, tanks, ar tillerie, commando’s en verzetsstrijders - in jouw voordeel.

Een eenvoudig te leren en actief spel: Memoir ‘44 vraagt strategisch gebruik van je kaarten, geluk bij het rollen van de dobbelstenen en een agressief maar flexibel aanvalsplan om de overwinning te behalen!

Let op: Dit is een Engels spel. Je kan de Nederlandse spelregels voor Memoir '44 hier downloaden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Vince - 22-08-2022 10:29

Geweldig spel! Geen enkel potje is hetzelfde, mede door de vele scenario's die speelbaar zijn. Het is een makkelijk te leren spel, maar kent veel strategische diepgang door de vele keuzes die dienen te worden gemaakt. De vele beschikbare uitbreidingen geven nog meer diepgang aan Memoir '44. Je kunt het spel zo uitgebreid maken als je zelf wenst!

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Engels
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Richard Borg
Type
Wargame

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Miniaturen-
Wargame-

Aantal spelers-

2 spelers-