Small World Underground Small World Underground
Small World Underground Small World Underground
Small World Underground
0 Review | Review toevoegen
"Deze wereld is niet groot genoeg voor ons allemaal, dus is het tijd dat jij een stapje opzij doet om plaats te maken voor mij." Dat is de geest van Philippe Keyaerts' bekroonde...

Artikelnummer

75117

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0824968726990

‚ā¨¬†49,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
"Deze wereld is niet groot genoeg voor ons allemaal, dus is het tijd dat jij een stapje opzij doet om plaats te maken voor mij."

Dat is de geest van Philippe Keyaerts' bekroonde Small World. Het in 2011 uitgebrachte Small World Underground is een op zichzelf staand spel dat die geest intact houdt, terwijl het een nieuwe draai geeft aan het spelverloop.

Small World Underground bevat 15 fantasie-gethematiseerde rassen van wezens, samen met 21 speciale krachten. Elke speler bestuurt in de loop van het spel verschillende combinaties van wezens en krachten - hij spendeert punten om deze combinaties te ontwerpen - en gebruikt die wezens om de controle over verschillende onderaardse locaties op te eisen. Sommige plaatsen herbergen relikwieën of zijn aangewezen als "krachtplaatsen", en monsters moeten eerst veroverd worden voor een speler deze bijzondere voordelen kan opeisen. Aan het eind van elke beurt krijgt een speler punten voor de gebieden die hij bezit, en de speler met de meeste punten aan het eind van het spel wint.

Small World Underground is op zichzelf speelbaar, maar kan gecombineerd worden met andere Small World uitgaven. De uitgever raadt aan dat spelers bekend zijn met Small World voordat ze Small World Underground spelen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-5
Speelduur
60-90 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Engels
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Philippe Keyaerts
Type
Strategie

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Strategie-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-