Vengeance Vengeance
Vengeance Vengeance
Vengeance
1 Review | Review toevoegen
Stap in de schoenen van een held die is geslagen en gemarteld door een of meer van de vier bendes in het spel. Je wint door je held op te bouwen, bendes te verkennen om de slechteriken te vinden...

Artikelnummer

MIGVEN01

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0764575016407

‚ā¨¬†84,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Stap in de schoenen van een held die is geslagen en gemarteld door een of meer van de vier bendes in het spel. Je wint door je held op te bouwen, bendes te verkennen om de slechteriken te vinden die je onrecht hebben aangedaan, en vervolgens bloedig wraak te nemen door middel van actievolle vechtscènes die bestaan uit op dobbelstenen gebaseerde puzzels.

Vengeance wisselt af tussen montagebeurten en vechtbeurten. In montagebeurten genezen en upgraden spelers hun helden met nieuwe vaardigheden en voorwerpen. Ook gaan ze op verkenning in bendedorpen om de bazen te vinden die hen onrecht hebben aangedaan en wraak op hen te nemen in de vecht beurt.

De vecht beurt is het hart van het spel. De spelers kiezen een van de verkend gangholen met daarin een baas die hen onrecht heeft aangedaan en stormen het ganghol binnen om bloedig wraak te nemen. De spelers krijgen VP's voor het doden van de baas, het zuiveren van het hol van alle volgelingen of, voor maximale punten, allebei. De spelers hebben drie beurten om dit te doen en het hol heelhuids te verlaten.

Gevechten zijn eigenlijk op dobbelstenen gebaseerde puzzels. In elke ronde van het gevecht gooien de spelers met een aantal dobbelstenen en bepalen ze de volgorde waarin ze de gegooide resultaten uitspelen. Upgrade vaardigheden en voorwerpen stellen spelers in staat om dobbelsteenresultaten te verwisselen voor andere of een aantal resultaten aan elkaar te rijgen om vijandelijke aanvallen uit te voeren. Upgrades werken dus om het geluk van de dobbelsteenworp te beperken, waardoor spelers meer controle krijgen over hun vechtacties.

Spelers scoren punten door bazen te doden die hen onrecht hebben aangedaan, d.w.z. door de figuur op hun wraakkaart te matchen met een van de dichte Baaskaarten die bij elk hol horen en/of door alle minions van een bende op te ruimen die overeenkomt met de kleur van een wraakkaart die ze in het spel hebben.

Aan het eind van het spel krijgen de spelers ook bonuspunten door drie opdrachtkaarten in het spel.

Sorteren op:

Review toevoegen
Robby - 24-02-2023 14:46

Vengeance is een ongelooflijk spannend en plezierig spel dat zeker elke fan van actie en avontuur zal boeien. Vanaf het moment dat je begint te spelen word je meegevoerd naar een wereld van wraak, waar je recht moet doen aan degenen die je onrecht hebben aangedaan.

Een van de dingen waar ik dol op ben in Vengeance is de snelle gameplay. Het spel is ontworpen om je scherp te houden, en daagt je voortdurend uit om goed na te denken en snel te reageren op nieuwe situaties. Het gevechtssysteem is intu√Įtief en gemakkelijk op te pakken, maar biedt toch een bevredigende diepgang die het zelfs na uren spelen interessant houdt.

Een ander geweldig aspect van Vengeance zijn de prachtige graphics en vormgeving. Het spel is ongelooflijk meeslepend, met prachtige omgevingen en karakterontwerpen die je er echt in trekken. De aandacht voor details is indrukwekkend, en elk aspect van het spel voelt goed gemaakt en gepolijst aan.

Maar wat Vengeance echt onderscheidt is het verhaal. Het spel heeft een meeslepend en boeiend verhaal dat je betrokken houdt bij de reis van je personage. Naarmate je verder komt in het spel, kom je een grote verscheidenheid aan personages tegen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en achtergronden. Het is een bewijs van het schrijf- en vertelproces dat zelfs de minst belangrijke personages volledig uitgewerkt en geloofwaardig aanvoelen.

Over het geheel genomen zou ik Vengeance ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een spannende en bevredigende spelervaring. Of je nu een fan bent van actiespellen of gewoon op zoek bent naar een geweldig verhaal, Vengeance zal het zeker waarmaken. Het is een spel dat ik keer op keer weer uit de kast neem.

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Miniaturen-
Thematisch-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-