Daxu Daxu
Daxu Daxu
Daxu
0 Review | Review toevoegen
In Daxu zijn spelers winkeliers in een klein dorpje. Het doel is om de concurrentie nooit helemaal uit het veld te slaan. Sterker nog, dat kan erg slecht zijn voor...

Artikelnummer

WGG1512

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8718026301637

‚ā¨¬†18,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

In Daxu zijn spelers winkeliers in een klein dorpje. Het doel is om de concurrentie nooit helemaal uit het veld te slaan. Sterker nog, dat kan erg slecht zijn voor je reputatie. Je zult dan ook een manier moeten vinden om jouw winkel te laten groeien zonder dat de andere winkels in het dorp hierdoor failliet gaan. Weet wanneer je moet samenwerken en wanneer je meedogenloos moet zijn...en jij zult de beste winkelier zijn!

Daxu is een spel waarin spelers sets kaarten verzamelen van de 6 verschillende soorten winkels. Elke ronde worden er verschillende kaarten opengedraaid en kiezen de spelers of zij kaarten voor zichzelf willen houden of aan hun tegenstander willen geven. Als je je teveel richt op een bepaald soort winkel, dan zullen je klanten ontevreden worden en verdient je tegenstander punten in plaats van jij. In tegenstelling tot wat je waarschijnlijk gewend bent, scoor je hier dus punten gebaseerd op hoe klein jouw meerderheid is. Aan het einde van het spel bepalen de reputatie en de meerderheid in winkels wie de beste winkelier is.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
2
Speelduur
15-30 min.
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
Uitgever
White Goblin Games
Auteur
J. Alex Kevern
Type
Kaartspel

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Kaartspel-

Aantal spelers-

2 spelers-