Dominion: Hijs de Zeilen (Uitbreiding) Dominion: Hijs de Zeilen (Uitbreiding)
Dominion: Hijs de Zeilen (Uitbreiding) Dominion: Hijs de Zeilen (Uitbreiding)
Dominion: Hijs de Zeilen (Uitbreiding)
0 Review | Review toevoegen
In deze omvangrijke uitbreiding kiezen de spelers het ruime sop. Dominion: Hijs de Zeilen bevat naast 26 nieuwe koninkrijkkaarten geld- en embargofiches, en verschillende tableaus om de gevolgen...

Artikelnummer

999-DOM06

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8720289473440

‚ā¨¬†43,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In deze omvangrijke uitbreiding kiezen de spelers het ruime sop. Dominion: Hijs de Zeilen bevat naast 26 nieuwe koninkrijkkaarten geld- en embargofiches, en verschillende tableaus om de gevolgen van het bereiken van een eiland of het inzetten van piratenschepen bij te houden. Verder introduceert deze uitbreiding duurzame kaarten, die een beurt langer in het spel blijven en daarmee nog meer voordelen voor de actieve speler kunnen opleveren.

Dominion: Hijs de Zeilen kan uitsluitend worden gespeeld in combinatie met Dominion of een zelfstandige variant daarvan (zoals Dominion Intrige). Deze uitbreiding kan echter prima gecombineerd worden met alle andere (toekomstige) uitbreidingen op Dominion.

Dit is de tweede editie van Dominion: Hijs de Zeilen. 8 Koninkrijkkaarten en de blanco kaarten zijn vervangen door 9 nieuwe koninkrijkkaarten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Uitbreiding-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-