Dragon Keepers Dragon Keepers Dragon Keepers Dragon Keepers
Dragon Keepers Dragon Keepers Dragon Keepers Dragon Keepers
[PRE-ORDER] Dragon Keepers
0 Review | Review toevoegen
Drakenhouders werken samen om de draken te verdedigen tegen de kwaadaardige jager.

Artikelnummer

KW0701

EAN

0724500713085

‚ā¨¬†31,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In dit fantasie-universum is elke speler het opperhoofd van een stam drakenhouders, die de draken verdedigen tegen aanvallen van de kwaadaardige jager. De jager wil die schattige draken dood zien, maar moet langs de drakenhouders zien te komen. De hoeders behoren tot verschillende stammen, maar samen hebben ze het gemeenschappelijke doel de draken te beschermen. De hoeders gebruiken magie in hun duels met de kwaadaardige jager.

Dragon Keepers is ontworpen door Vital Lacerda en zijn jongste dochter, Catarina. Zegt Vital: "Zij is degene die veel van draken weet en zonder haar had ik dit ontwerp nooit kunnen maken."

Dragon Keepers heeft twee verschillende spellen in de doos:

1. KEEPER SPEL: 3-6 spelers | 10-15 minuten | leeftijd 6+.
In deze competitieve modus gooit de jager met dobbelstenen om de draken aan te vallen en kiezen de spelers welke van de aangevallen draken ze willen verdedigen. Het spel eindigt als één speler erin slaagt om op heldhaftige wijze drie verschillende draken te verdedigen of als één draak drie treffers krijgt. De winnaar is de speler met de meeste succesvolle verdedigingen.

2. DRAGON SPEL: 2-4 spelers | 20-40 minuten | leeftijd 9+
In dit coöperatieve speltype werken de hoeders samen om de draken te verdedigen en te trainen zodat ze de jager aanvallen. De spelers kunnen vier verschillende acties ondernemen: Verdedigen, Genezen, Trainen en Aanvallen. Die acties zijn beperkt en ze moeten samenwerken en zich als groep organiseren om tijdens het spel de aanvallen van de jager tegen te houden. De spelers verliezen als een draak wordt gedood door de jager, of als de battle event deck op is. De spelers winnen als X draken (waarbij X wordt bepaald door de moeilijkheidsgraad) erin slagen de jager met succes aan te vallen.

Opgelet! Dit is een pre-order. Alle spellen uit je bestelling zullen pas verzonden worden wanneer je pre-order binnen komt. Wil je de andere spellen al eerder? Dan plaats je best twee aparte bestellingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
6+
Aantal spelers
1-6
Speelduur
15-30 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Engels
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
1 speler
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
6 spelers
Auteur
Vital Lacerda, Alexandre Lacerda
Type
Familiespel

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-
Kaartspel-
Push Your Luck-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-
6 spelers-