Zombie Kidz Evolutie [NL] Zombie Kidz Evolutie [NL]
Zombie Kidz Evolutie [NL] Zombie Kidz Evolutie [NL]
Zombie Kidz Evolutie [NL]
0 Review | Review toevoegen
Zombies willen de school overnemen!

Artikelnummer

CUR-ZKE

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

7423416940921

‚ā¨¬†22,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Wat je nog moet weten:
product pro icon
Het eerste legacy-spel voor kinderen!
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Zombie Kidz Evolution is het eerste 'legacy'-achtige spel voor kinderen. 

Het spel begint met een aantal basisregels, maar door vaker te spelen komen er meer spelelementen bij. Kruip in de huid van een vriendengroep die samen de school verdedigen tegen een zombie-aanval. 

Wanneer je aan de beurt bent, rol je de dobbelsteen en plaats je in dat lokaal een zombie. Daarna mag je één stap lopen en in de ruimte waar je dan staat 1 of 2 zombies verslaan. Maar let op: liggen er 3 of meer zombies in een lokaal, dan mag je daar niet naar binnen! Sta je met z’n tweeën bij een schoolhek, dan mag je daar een slot op leggen. Sluit de 4 hekken af voordat alle zombies op het bord liggen én je er geen meer bij kunt plaatsen wanneer dat moet. Is het gelukt? Tof! Dan mag je een sticker op het progressiepad plakken. 

Heb je een missie voltooid? Dan mag je óók een trofeesticker plakken. Wanneer je een sticker over een getal moet plakken waar een envelop bijstaat, zoek dan die envelop op en maak ‘m open. In de envelop vind je een kleine uitbreiding op het spel. Dus hoe vaker je speelt, hoe meer uitbreidingen je ‘vrijspeelt’. 

Je mag er altijd voor kiezen om de uitbreidingen niet te gebruiken en een potje te spelen met de standaardregels. Handig voor wanneer je met vrienden speelt die het spel nog niet kennen, of wanneer je met jongere spelers speelt. Heb je alles vrijgespeeld? 

Dan kun je samen proberen om alle missies te voltooien! Is dat gelukt en zijn er geen stickers meer? Dan heb je nog steeds een leuk spel dat je samen kunt spelen, mét of zonder de extra’s.

Zombie Kidz Evolutie is een coöperatief legacyspel. Dat wil zeggen dat jullie zullen moeten samenwerken en dat elk spel er anders zal uitzien.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
7+
Aantal spelers
2-4
Speelduur
<15 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Auteur
Annick Lobet
Type
Samenwerkingspel

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-
Legacy-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-