Codenames Duet (NL) Codenames Duet (NL)
Codenames Duet (NL) Codenames Duet (NL)
Codenames Duet (NL)
2 Reviews | Review toevoegen
Codenames Duet is een coöperatief spel voor twee (of meer) spelers.

Artikelnummer

WGG1743

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8718026302580

‚ā¨¬†19,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Variatie: Codenames Duet (NL)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Jij en je partner zijn op een geheime missie in een drukke stad. Je moeten contact maken met 15 spionnen en de vijandelijke huurmoordenaars ontwijken. Jij weet met welke spionnen je partner veilig kan contacteren. Jouw partner weet dat voor jou. Geef elkaar aanwijzingen van één woord die op meerdere woorden slaan en probeer om alle spionnen te vinden, voordat de tijd op is.

Sorteren op:

Review toevoegen
Maja - 04-06-2022 14:27

Super leuk spel om met 2 of meer personen te spelen! Je bent als spion aan de slag en probeert om een geheime code te kraken. Via hints probeer je jouw partner in crime op weg te helpen om die code te kraken en omgekeerd. Lukt het om binnen de tijd de code te kraken? De moeilijkheidsgraad van het spel is aanpasbaar wat het toegankelijk maakt voor zowel beginners als gevorderden.

Ben je niet gezegend met een talenknobbel of hou je juist van wat meer competitie, dan bestaan er ook de Codenames Original en Codenames Pictures!

Emma - 10-08-2021 16:02

Een ontzettend toegankelijk en fijn spel om met 2 te spelen, het is uitdagend maar niet te uitdagend! We hebben het ook al met 4 gespeeld en dat was een succes.

Een ontzettend leuk spel dus!

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Party spel-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-