Boekwinkel - Puzzel (35) Boekwinkel - Puzzel (35) Boekwinkel - Puzzel (35)
Boekwinkel - Puzzel (35) Boekwinkel - Puzzel (35) Boekwinkel - Puzzel (35)
Boekwinkel - Puzzel (35)
0 Review | Review toevoegen
Mini Puzzel van Davici

Artikelnummer

TFF-201214

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

4018928691381

‚ā¨¬†17,50
‚ā¨¬†13,13
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Wat je nog moet weten:
product pro icon
Unieke puzzelstukjes
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Boekwinkel is een houten puzzel van Davici. Deze puzzel van 35 stukjes komt uit de kindercollectie van Davici. De puzzelstukjes hebben een unieke vorm. Geen gewone puzzelstukjes, maar puzzelstukjes in mooie vormen met waanzinnige details.

Leeftijd: 6+

Over Davici
Jezelf mentaal uitdagen, maar tegelijkertijd volledig tot rust komen, dat wil jij toch ook?! Davici is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom deze unieke uitdagende puzzels voor jong en oud gecreëerd. 

Over Davici Puzzels
‚úĒ Ze zijn anders: Mensen die normaal niet van gewone puzzels houden worden zelfs verliefd op deze premium puzzels. Elke Davici-set is een kleine wereld met een eigen verhaal. Achter elke beslissing die je maakt zitten nieuwe ontdekkingen in deze puzzel.
‚úĒ De vormen van de onderdelen zijn verrassend: In plaats van de gebruikelijke details hebben deze puzzelstukjes de figuren van vogels en dieren, draken en vreemde vissen, koningen en zwervers, sterren en planeten, huizen en steden. Honderden helden van sprookjes en surrealistische verhalen. 
‚úĒ Elke kant heef zijn eigen verhaal: Herleefde verhalen in houten details. Dit zijn altijd avontuurlijke verhalen. Klaar om verrast te worden? Draai de verzamelde foto ondersteboven en bekijk het gevouwen verhaal.
‚úĒ Echte kunstwerken: De geassembleerde puzzel is een reproductie van een kunstwerk dat de gebeurtenissen uit het verleden, heden, toekomst of andere werelden toont.
‚úĒ Verbetert je humeur: Elke keer, met de klik van een verbinding van onderdelen, wordt de emotie "Wow!" geboren. Davici puzzels samenstellen geeft een speciaal tastbaar plezier.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aantal Stukjes
0 - 199
Leeftijd
9 - 99 jaar
Merk
Davici
Thema
Kunst