Memoir '44: Terrain Pack Memoir '44: Terrain Pack Memoir '44: Terrain Pack Memoir '44: Terrain Pack
Memoir '44: Terrain Pack Memoir '44: Terrain Pack Memoir '44: Terrain Pack Memoir '44: Terrain Pack
Memoir '44: Terrain Pack
1 Review | Review toevoegen
Memoir '44: Terrain Pack is een uitbreiding voor Memoir '44. Van de zandduinen van Noord-Afrika tot de bergpassen van Noord-Italië; van de Pripet Moerassen van Zuid-Wit-Rusland...

Artikelnummer

7525

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0824968818718

‚ā¨¬†29,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Memoir '44: Terrain Pack is een uitbreiding voor Memoir '44.

Van de zandduinen van Noord-Afrika tot de bergpassen van Noord-Italië; van de Pripet Moerassen van Zuid-Wit-Rusland tot het hooggelegen terrein rond Operatie Market Garden. Vóór WO II was er nooit eerder in de geschiedenis een conflict uitgevochten door zoveel manschappen over zulke uitgestrekte landstreken en zoveel verschillende terreinsoorten.

Zoals velen van jullie ontdekt hebben is Memoir '44 meer dan een spel, het is ook een compleet en uitbreidbaar spelsysteem op zich.

Met dit in gedachten zijn we verheugd je de Memoir'44 Terrein Pack Uitbreiding te brengen. Tot de nok toe gevuld met nieuwe terreinstukken, nieuwe elite unit badges, en extra overwinningsmedailles, bevat deze uitbreiding ook tientallen nieuwe spelelementen, waaronder regels voor Noord-Afrikaanse oorlogsvoering, mijnenvelden, grote kanonmarkeringen, radarstations, bevoorradingsdepots, vliegvelden en meer.

Sorteren op:

Review toevoegen
Philip - 20-08-2021 13:23

Dit is een uitbreiding die ikzelf als opa al had, maar nu voor een kleinzoon heb gekocht. Deze uitbreiding is onontbeerlijk als je eenmaal verknocht bent aan de basis set. Vooral als je het gratis campagne boek met nog veel meer veldslagen hebt gedownload. Het spel blijft boeien, de kwaliteit van het materiaal zelf is eerder middelmatig.

Spel

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2
Speelduur
30-60 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Engels
Frans
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
Uitgever
Days of wonder
Auteur
Richard Borg
Type
Uitbreiding

Taal-

Engels-
Frans-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Uitbreiding-

Aantal spelers-

2 spelers-