De Ambachtelijke Brouwerij - Jan van Haasteren Puzzel (1000) De Ambachtelijke Brouwerij - Jan van Haasteren Puzzel (1000)
De Ambachtelijke Brouwerij - Jan van Haasteren Puzzel (1000) De Ambachtelijke Brouwerij - Jan van Haasteren Puzzel (1000)
De Ambachtelijke Brouwerij - Jan van Haasteren Puzzel (1000)
0 Review | Review toevoegen
Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes met als titel 'De Ambachtelijke Brouwerij'. In deze ambachtelijke brouwerij zie zie je het brouwproces van begin tot eind. Sommige stappen...

Artikelnummer

JUM-20065

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8710126200650

€ 18,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes met als titel 'De Ambachtelijke Brouwerij'.

In deze ambachtelijke brouwerij zie zie je het brouwproces van begin tot eind. Sommige stappen lijken misschien wat chaotisch, maar het eindresultaat mag er zijn! Zelfs de agenten zijn té afgeleid en zijn voor het eerst eens niet bezig met het vangen van de boef. 

Een Jan van Haasteren puzzel is meer dan een gewone legpuzzel: het is een avonturenserie, met vertrouwde hoofdrolspelers in een eindeloos decor vol absurde details. Ontdek alle doldwaze avonturen van de Jan van Haasteren-familie! De Jan van Haasteren puzzels zijn gemaakt van gerecycled karton in Europa. Om het karton in puzzelstukjes te snijden, gebruiken we ze dunste mes dat er is. De puzzel ziet er bijna naadloos uit als hij klaar is. Geniet van deze Jan van Haasteren-puzzel!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aantal Stukjes
1000
Afmetingen
49 x 68 cm
Leeftijd
12 - 99 jaar
Merk
Jumbo
Illustrator
Jan Van Haasteren
Thema
Cartoon