King of the Hill King of the Hill
King of the Hill King of the Hill
King of the Hill
0 Review | Review toevoegen
Daag iedereen uit voor een pittig gevecht. Bouw een kasteel en gooi de koning en zijn handlangers en met de twee ballen uit! Beschadig het kasteel niet, want dat kost punten. De vijandige koning...

Artikelnummer

54891

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

6416739548913

‚ā¨¬†19,99
‚ā¨¬†16,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Daag iedereen uit voor een pittig gevecht. Bouw een kasteel en gooi de koning en zijn handlangers en met de twee ballen uit!
Beschadig het kasteel niet, want dat kost punten. De vijandige koning moet je wel uitschakelen, anders scoor je helemaal niet.
Met King of the Hill ben je een spannend kwartiertje lekker buiten! En daarna wil je natuurlijk nog een potje.

Aantal spelers: 2 tot 6
Leeftijd: 6+
Speelduur: 20 minuten
Merk: Tactic
Taal: Engels, Nederlands, Frans

King of the Hill verscheen in Libelle. Redactrice Diny speelde haar familie naar huis met dit leuke buitenspel. Dit is wat zij vond van King of the Hill: "Als er koningen, ridders en kastelen aan te pas komen, waan ik me meteen in de romantische middeleeuwen. In King of the Hill daag je elkaar uit voor een pittig gevecht. Met de houten blokken zet je elke ronde een kasteel neer in het gras, met de koning en zijn twee ridders erin of erop. Het doel is simpel: iedereen moet om de beurt in twee worpen zijne majesteit, en als het kan ook zijn handlangers, omver gooien om punten te sprokkelen. Maar wees voorzichtig, want als je het kasteel raakt, verlies je punten. In één ronde krijgt elke speler twee pogingen om de koning van zijn troon te stoten. Als de volgende werper aan de beurt is, zet je de blokken die de vorige heeft omgegooid, gewoon weer op hun plek. Is iedereen aan de beurt geweest? Dan zet je een heel nieuw kasteel neer. De eerste drie rondes maakten we het onszelf niet al te moeilijk, ik haalde als enige een perfecte score door enkel de ridders en de koning omver te gooien! En toen mocht ik het kasteel bouwen. Om de concurrentie uit te schakelen, zette ik de koning en de ridders strategisch in de onderste rij blokken, waardoor niemand ze raakte en dus ook geen punten raapte. King of the Hilll is echts iets voor creatievelingen, competitiebeesten en goede mikkers!"


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.