Mölkky Mölkky Mölkky Mölkky
Mölkky Mölkky Mölkky Mölkky
Mölkky
0 Review | Review toevoegen
Gooi de Mölkky werpstok naar de kegels en probeer er zo veel mogelijk om te gooien. De eerste speler die precies 50 punten haalt is de winnaar! De regels zijn eenvoudig te leren, maar het...

Artikelnummer

40268

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

6416739402680

‚ā¨¬†44,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Gooi de Mölkky werpstok naar de kegels en probeer er zo veel mogelijk om te gooien. De eerste speler die precies 50 punten haalt is de winnaar! De regels zijn eenvoudig te leren, maar het spel blijft altijd spannend!

Inhoud: 12 Mölkky kegels, 1 Mölkky werpstock, spelregels + scoreboekje

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 2-6
Speelduur: 15-30 minuten
Merk: Tactic

Mölkky verscheen in het magazine Libelle. Elke waagde zich aan een potje Mölkky met kleinkinderen Rik en Maurice. Dit is wat Elke vertelt over Mölkky: "Goed kunnen tellen en werpen met een stok, dat zijn je twee basistroeven voor een partijtje Môlkky. De spelregels zijn simpel: je hebt 12 houten kegels, genummerd van 1 tot en met 12. Die worden bij de start bij elkaar gezet. De eerste speler probeert de kegels omver te gooien. De omgevallen kegels worden opnieuw rechtgezet op de plek waar ze omgevallen zijn. Nu kan het tellen beginnen. Gooi je 1 kegel om, dan krijg je de punten die op de kegel staan. Gooi je meerdere kegels om, dan is jouw score het aantal omgevallen kegels. Wie het eerst 50 punten haalt, wint. Het leukste element: je moet precies 50 punten halen. Ga je daarover, dan val je terug op 25 punten."

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.