Ubongo: Het Duel Ubongo: Het Duel
Ubongo: Het Duel Ubongo: Het Duel
Ubongo: Het Duel
0 Review | Review toevoegen
Ubongo: Het Duel is de tweespelerversie van het puzzelspel Ubongo

Artikelnummer

WGG1607

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8718026301897

‚ā¨¬†19,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ubongo – het snelle puzzelspel voor de hele familie – is nu ook beschikbaar als duel voor twee spelers. Ga met elkaar de strijd aan in deze variant met twintig tegels in allerlei vreemde vormen! Twee spelers dagen elkaar uit om dezelfde Ubongo-puzzel op te lossen. Zoals altijd bij Ubongo draait alles om de vraag: "Wie lukt het om als eerste zijn puzzelvlak volledig te bedekken?". De snelste speler krijgt een overwinningspunt en daarna dient de volgende opdracht zich alweer aan. Beslis het duel in jouw voordeel en word Ubongo-meester!
 
icon_advantage Tweespeler versie van het bekende Ubongo! Het bekende spel is uitgebouwd tot een uitdagend spel voor twee spelers. Het spelidee is gelijk gebleven, maar vele extra's zijn toegevoegd.
icon_advantage Nieuwe puzzels! Op elk bord staan 20 puzzels afgebeeld. Het spel kent in totaal 180 verschillende puzzels.
icon_advantage Nieuwe tegels! Elke speler heeft 21 verschillende puzzelstukjes ter beschikking; naast de bekende puzzelstukjes dus ook een heleboel nieuwe vormen.
icon_advantage Variant voor gevorderde spelers! Het scorebord voorkomt dat en speler die altijd sneller is ook altijd zal winnen. Het spel blijft daardoor uitdagend en leuk voor beide spelers.

Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
Ubongo: Het Duel
30 minuten
2
8+
White Goblin Games
Grzegorz Rejchtman
Puzzelspel, Familiespel, Tegellegspel, Abstract
Nederlands
Ja
Top 2500
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
Type
Tegellegspel