Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow
Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow
Spring Meadow
0 Review | Review toevoegen
De eerste tere bloempjes kondigen het einde aan van een strenge winter. De zon schijnt met de dag langer en verdrijft beetje bij beetje de sneeuw. Weelderige weiden...

Artikelnummer

WGG1845

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8718026303020

‚ā¨¬†32,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Variatie: Spring Meadow
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

De eerste tere bloempjes kondigen het einde aan van een strenge winter. De zon schijnt met de dag langer en verdrijft beetje bij beetje de sneeuw. Weelderige weiden bloeien en nieuwsgierige marmotten ontwaken langzaam uit hun winterslaap. Eindelijk begint de lente in de bergen. Het perfecte moment voor een wandeling. Kies je route zorgvuldig, pas op voor de burchten van de marmotten en pak voldoende te eten in; de kans om een edelweiss-wandelspeldje te verdienen is niet groot als je hongerig in de sneeuw zit.

Spring Meadow is het 3e deel in de puzzel trilogie van Uwe Rosenberg. De eerste twee delen zijn Cottage Garden en Indian Summer.

Wat maakt Spring Meadow een uniek spel?

  • Het laatste spel in de puzzeltriologie van Uwe Rosenberg (Cottage Garden, Indian Summer).

  • Slim puzzelen! Vul je speelbord van onder naar boven met weidetegels. Let daarbij op marmotburchten en probeer slim gebruik te maken van de gaten in je puzzelstukken. Enkel volledige lijnen scoren punten!

  • Tactisch plannen! De wegwijzer die zich verplaatst rondom het centrale bord bepaalt uit welke puzzelstukken jij in jouw beurt mag kiezen. Probeer vooruit te plannen en rekening te houden met wat gaat komen.

  • Interactieve score! Puntentellingen vinden plaats als een rij/kolom op het centrale bord leeg is. Probeer te anticiperen op de puntentelling en probeer het moment waarop deze plaatsvindt te beïnvloeden.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
1-4
Speelduur
15-30 min.
Taal
Nederlands
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
1 speler
2 spelers
3 spelers
4 spelers
Uitgever
White Goblin Games
Auteur
Uwe Rosenberg
Type
Tegellegspel

Taal-

Nederlands-
Taalonafhankelijk-

Type spel-

Tegellegspel-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-