Above and Below Above and Below
Above and Below Above and Below
Above and Below
0 Review | Review toevoegen
Je laatste dorp werd geplunderd door barbaren. Je had nauwelijks tijd om de baby en je favoriete vishengel op te rapen voordat ze begonnen met branden en plunderen. Je zwierf door een woeste...

Artikelnummer

RVM009

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0040232261213

‚ā¨¬†54,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Je laatste dorp werd geplunderd door barbaren. Je had nauwelijks tijd om de baby en je favoriete vishengel op te rapen voordat ze begonnen met branden en plunderen. Je zwierf door een woeste woestijn, trotseerde bevroren bergtoppen en peddelde zelfs met een boomstam over een woeste zee, schoppend tegen de haaien als ze te dichtbij kwamen, de baby stevig vastgebonden op je rug.

Toen vond je het! De perfecte plek om je nieuwe thuis te maken. Maar zodra je de eerste hut had gebouwd, ontdekte je een uitgebreid netwerk van ondergrondse grotten, boordevol glimmende schatten, zeldzame grondstoffen, en onnoemelijk veel avontuur. Hoe kun je je nieuwe dorp aan de oppervlakte houden? Je begint meteen met het organiseren van expedities en het bouwen van huizen, zowel onder de grond als aan de oppervlakte.
Met een beetje geluk bouw je een dorp dat nog sterker is dan het vorige. Sterk genoeg zelfs om de barbaren af te slaan als ze de volgende keer komen aankloppen.


Above and Below is een mix van stedenbouw en verhalen vertellen, waarin jij en maximaal drie vrienden het tegen elkaar opnemen om het beste dorp boven en onder de grond te bouwen. In het spel stuur je je dorpelingen aan het werk, zoals het verkennen van de grot, het oogsten van grondstoffen en het bouwen van huizen. Elke dorpeling heeft unieke vaardigheden en bekwaamheden, en jij moet beslissen hoe je die het beste kunt gebruiken. Je hebt je eigen persoonlijke dorpsbord, en je schuift de dorpelingen op dit bord naar verschillende gebieden om aan te geven dat ze opdrachten hebben gekregen. Stuur je Hanna mee op expeditie naar de grot? Of zal ze in plaats daarvan haar tijd besteden aan het leren van belangrijke vaardigheden aan een van de jonge dorpelingen?

Een grote grot ligt onder de oppervlakte, klaar om door jou verkend te worden - hier komt het vertellen van verhalen om de hoek kijken. Als je een groep dorpelingen de diepte in stuurt, leest een van je vrienden voor uit een boek met paragrafen wat er met je gebeurt. Je krijgt de keuze hoe te reageren, en veel zal afhangen van welke dorpelingen je hebt meegenomen op de expeditie, en wie je bereid bent op te offeren om te slagen. Het boek met paragrafen staat vol met avontuurlijke ontmoetingen, die willekeurig worden gekozen telkens als je de grot bezoekt.

Aan het eind van het spel wint de speler met het best ontwikkelde dorp!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Strategie-
Worker placement-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-