Deep Sea Adventure Deep Sea Adventure Deep Sea Adventure
Deep Sea Adventure Deep Sea Adventure Deep Sea Adventure
Deep Sea Adventure
4 Reviews | Review toevoegen
In Deep Sea Adventures zijn de spelers een groep onderzoekers die hopen snel rijk te worden. Ze gaan op tocht naar onderzeese ruïnes om daar schatten te verzamelen. Ze zijn rivalen, maar...

Artikelnummer

OINK-DSA

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

4571394090435

‚ā¨¬†19,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 12

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

In Deep Sea Adventures zijn de spelers een groep onderzoekers die hopen snel rijk te worden. Ze gaan op tocht naar onderzeese ruïnes om daar schatten te verzamelen. Ze zijn rivalen, maar het krappe budget verplicht hen om één gezamenlijke duikboot te gebruiken. In die gehuurde duikboot, beschikken ze daarnaast ook maar over één gezamenlijke fles zuurstof. Als ze niet op tijd terug in de duikboot zijn voordat hun lucht op zijn, laten ze al hun schatten vallen. Wie kan de meeste rijkdom mee naar huisnemen?

Deep Sea Adventures wordt gespeeld over 3 rondes. De speler die na de 3 rondes het meeste punten heeft binnengehaald, wint Deep Sea Adventures. Om punten te scoren, moet je de meeste ruïnechips terug naar de duikboot brengen. Er wordt om de beurt gespeeld. De ronde eindigt wanneer alle spelers terug in de duikboot zijn of als er niet meer genoeg zuurstof is.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
ine - 03-11-2018 21:34

Heel erg leuk spelletje dat snel uitgelegd is. De eerste keren dat we het speelden hebben we enorm hard gelachen omdat we zo druk bezig waren met het schatten rapen dat we maar niet terug raakten aan de duikboot. Na het een aantal keren te hebben gespeeld beginnen we toch stilaan punten te verzamelen :)

C. - 14-06-2018 17:54

Dit is een leuk, snel spelletje om even tussendoor te spelen. Verschillende tactieken geprobeed. Altijd leuk. Als de andere duikers te hebberig zijn kan je met lage punten toch winnen, of haal je misschien de ondiepe fishes weg zodat zij makkelijker bij de grote schatten kunnen komen?
Aanrader!
Je speelt snel een paar spelletjes achter elkaar en ik pak het steeds weer.

Leen - 24-02-2018 22:36

Heerlijk "iedereen gaat eraan" spelletje. Je tactiek houdt niet lang stand en je moet continu de onberekenbaarheid van je medespelers in rekening brengen als je niet hopeloos wilt verdrinken. Snel spelletje en gegarandeerd spelplezier door het gezamelijke item van de zuurstoftank. Ideaal voor op reis. Echt een aanrader.

Kenny - 10-12-2017 11:18

Top spel voor jong en oud, nieuw en veteraan in bordspelen. Speelt vlot en snel. Perfect voor mee op reis te nemen.

Leeftijd
8+
Aantal spelers
2-6
Speelduur
15-30 min.
Moeilijkheid
Makkelijk - familie spel (8+)
Taal
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Taalonafhankelijk
Aantal spelers:
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
6 spelers
Uitgever
Oink Games
Auteur
Jun Sasaki
Type
Push Your Luck