Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000)
Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000) Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000)
Winter Wonderland (Limited Edition) - Puzzel (1000)
0 Review | Review toevoegen
Deze magische 1000 delige legpuzzel is de 20ste in onze extra speciale Christmas Limited Edition serie. Gluren in fonkelende etalages, marktkraampjes afstruinen, en cadeautjes kopen voor je...

Artikelnummer

GIB-G2022

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

5012269020229

€ 21,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze magische 1000 delige legpuzzel is de 20ste in onze extra speciale Christmas Limited Edition serie. Gluren in fonkelende etalages, marktkraampjes afstruinen, en cadeautjes kopen voor je geliefden in Harvey en Benson's Winter Wonderland is de perfecte manier om je voor te bereiden op de feestdagen. Je kunt de kaneel en gember van de mince pie kraam bijna ruiken, heerlijk hangend in de knisperende lucht. En het zijn niet alleen de gezichten van de mensen die oplichten van kerstvreugde - ook de kleine harige vriendjes doen mee aan de Winter Wonderland vrolijkheid.

Winter Wonderland is geïllustreerd door Tony Ryan en verpakt in een glanzende, eco-gefoliede gouden doos en binnenin zit een speciaal, in serie genummerd certificaat om er het ultieme verzamelobject van te maken.

Zoals bij alle Gibsons legpuzzels gebruiken we 100% gerecycleerd puzzelbord, FSC papier en werken we met de beste kunstenaars van over de hele wereld. De prachtig geïllustreerde stukjes zijn zo ontworpen dat ze perfect in elkaar passen; in feite gebruiken we het dikste puzzelbord op de markt. Iedereen houdt van een Gibsons legpuzzel, zelfs Hare Majesteit de Koningin is er met een gespot.

We hebben enkele positieve veranderingen in onze processen aangebracht, zodat je er zeker van kunt zijn dat je dezelfde geweldige puzzels krijgt en weet dat ze vriendelijker voor het milieu zijn. Niet alleen heeft de doos een fris nieuw uiterlijk, maar we hebben ook biologisch afbreekbare transparante etiketten gebruikt om het deksel vast te maken in plaats van krimpfolie, wat ons plastic afval vermindert. We gebruiken ook inkt op plantaardige basis. De glanslaag op de doos geeft extra bescherming en de puzzelstukjes worden bewaard in een plastic zakje dat door de meeste gemeenten gerecycleerd kan worden.

Omdat de doos iets kleiner is dan onze vorige ontwerpen, hebben we minder ruimte nodig om onze producten te vervoeren, wat onze ecologische voetafdruk verkleint en betekent dat je je puzzels gemakkelijker kunt opbergen. We hebben ook een poster met kunstwerken in de doos gestopt, zodat je ze kunt bekijken terwijl je je mooie puzzel in elkaar zet.  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Aantal Stukjes
1000
Afmetingen
68 x 48 cm
Leeftijd
12 - 99 jaar
Merk
Gibsons
Illustrator
Tony Ryan
Thema
Kerstmis & Winter