Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten
Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten Catan: Kosmonauten
Catan Kosmonauten
1 Review | Review toevoegen
Catan Kosmonauten van 999 Games is een fraaie heruitgave van de geliefde Catan-klassieker. Nieuwe uitdagingen wachten in het universum!

Artikelnummer

999-KOL50

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

8719214427528

‚ā¨¬†79,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 1

Variatie: Catan Kosmonauten
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Verken het heelal in Catan Kosmonauten

Je bent Kosmonaut in het 3e millennium en verkent het universum op zoek naar grondstoffen. In deze futuristische versie van Catan reis je door de ruimte in de hoop rijke planeten of vriendelijke wezens te ontdekken. Zij worden gerespeceerde handelspartners. Maar ruimtepiraten en zwarte gaten kunnen op ieder moment voor gevaar zorgen. Catan: Kosmonauten is een schitterend vormgegeven heruitgave van een Catanklassieker die nog nooit eerder in het Nederlands is uitgegeven.

Bekijk de spelregels van Catan Kosmonauten

Met deze video krijg je de spelregels van Catan Kosmonauten snel onder de knie:

 

Catan Kosmonauten met meer spelen?

Deze versie van Catan Kosmonauten kan je met 3 of 4 spelers spelen. Wil je graag meer vrienden op je spelavondje uitnodigen? Geen probleem. Bestel dan deze uitbreidingsset voor 5 of 6 spelers.

Breid je Catan-verzameling uit

Ben je een echte Catan-liefhebber en krijg je er maar niet genoeg van? Check dan snel alle versies en uitbreidingen van dit populaire bordspel.

Sorteren op:

Review toevoegen
Bart Pauwels - 20-08-2021 17:45

Tof spel na de bigbox Catan helemaal versleten gespeeld te hebben. Het spel oogt erg mooi en de raket met al z'n uitbouwen maken het visueel extra aantrekkelijk. Het spelbord is aanpasbaar zodat je telkens toch een ander bord krijgt. Het speelt ietwat strategischer dan de klassieke catan omdat je verschillende paden kan bewandelen om tot de overwinning te komen. De geluksfactor van het het dobbelen blijft ook hier wel heel aanwezig. Al hebben de makers iets proberen te bedenken om dit soms ergerlijke euvel te verminderen, waarvoor dank.

Taal-

Nederlands-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Strategie-

Aantal spelers-

3 spelers-
4 spelers-